Logo dekombinatie.nl


Twirlteam Accelerando is een gezellig twirlvereniging in Zwijndrecht.
Twirlteam Accelerando is een gezellig twirlvereniging in Zwijndrecht.

Twirlwedstrijd Accelerando in de Develhal

Twirteam Accelerando uit Zwijndrecht houdt zaterdag 24 juni weer een twirlwedstrijd in de plaatselijke Develhal. Er is weer een groot deelnemersveld van verenigingen uit de regio en elders uit het land. Er wordt gestreden om het hoogste aantal punten per categorie en om plaatsing voor de Nederlandse Kampioenschappen, die later dit jaar in Almere gehouden wordten Zelf doet twirteam Accelerando mee met drie Largeteams, drie Twirlteams en één Danceteam en zijn er ook nog eens zestig solistische optredens van de eigen leden.

ZWIJNDRECHT - Die hebben daarvoor weer hard getraind. Andere deelnemende verenigingen zijn onder meer E.M.S. Hardinxveld, Liberte Barendrecht, The Yellow Rainbows Schiedam en Sunshine Nieuwkoop.
Aanvangstijd van de wedstrijd is 09.30 uur. Omstreeks 17.00 uur is de prijsuitreiking. Benieuwd naar de twirlsport en/of nieuwsgierig of twirlen iets voor jou is? Kom zaterdag dan gezellig langs of kom eens langs op een training in 't Hof, elke woensdag vanaf 17.00 uur. Meer informatie over twirteam Accelando kunt u vinden op de website www.accelerandozwijndrecht.nl of neem contact op met Cobi de Ruiter via telefoon 06-24879572.

Twirlteam Accelerando is een gezellig twirlvereniging in Zwijndrecht. Met een eigen clubgebouw, gevestigd aan de Lindtsebenedendijk 149, wordt de sport twirlen al heel wat jaren door verschillende meiden uit de omgeving beoefend. Iedereen vanaf 3 jaar is van harte welkom bij onze vereniging om de twirlsport te leren beoefenen.

Reageer als eerste