Hospice De Cirkel heeft drie nieuwe medewerkers (v.l.n.r.) Saskia Kok, Christ’l Kleijn en Angelique de Wit. (Foto: pr)
Hospice De Cirkel heeft drie nieuwe medewerkers (v.l.n.r.) Saskia Kok, Christ’l Kleijn en Angelique de Wit. (Foto: pr) (Foto: )

Team hospice De Cirkel vernieuwd en uitgebreid

H.I.Ambacht/Alblasserwaard/Zwijndrechtse Waard - Het team van hospice De Cirkel is uitgebreid en vernieuwd. In juli is Saskia Kok als coördinator in dienst getreden van het hospice voor de Zwijndrechtse Waard in Hendrik-Ido-Ambacht en per 1 september is Christ’l Kleijn in dezelfde functie aangesteld.

Op dezelfde datum is ook Angelique de Wit gestart als manager/coördinator. Zij fungeert voor de helft van de tijd als coördinator van het hospice voor de Alblasserwaard in Papendrecht en de andere helft is zij manager van beide vestigingen. Coördinator Iris van Putten stapt over van de vestiging in Hendrik-Ido-Ambacht naar Papendrecht en zo staat er op beide plekken een sterk team onder leiding van Angelique de Wit.

Met deze uitbreiding en vernieuwing is hospice De Cirkel klaar voor de toekomst waarin het vanuit twee locaties aan tien bewoners die niet lang meer te leven hebben een comfortabel tweede thuis kan bieden. Hospice De Cirkel voor de Alblasserwaard opent in november zijn deuren en hospice De Cirkel voor de Zwijndrechtse Waard bestaat begin 2021 tien jaar. Het bestuur en de stichting vrienden hospice De Cirkel zijn trots op en dankbaar voor deze mijlpalen die mede te danken zijn aan de inzet van heel veel vrijwilligers en de steun van enorm veel sponsoren. Zonder hen heeft een hospice geen bestaansrecht.

Voor meer informatie over hospice De Cirkel, ook over finaciële ondersteuning is een mail te sturen naar secretariaat@hospicedecirkel.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden