O&O houdt open huis tijdens Nationale Sportweek

Zwijndrecht - In de week van 18 t/m 27 september aanstaande vindt de Nationale Sportweek plaats. In verband hiermee organiseert de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O van 21 t/m 26 september naast een Open Huis ook vrienden- en vriendinnenlessen.

Voor de vrienden- en vriendinnenlessen hebben alle leden uitnodigingen ontvangen waarmee zij hun vrienden en/of vriendinnen kunnen uitnodigen om geheel vrijblijvend deel te nemen aan deze lessen.

Op de zaterdag van de vrienden en vriendinnenweek, 26 september, is er van 14.30 tot 17.00 uur tevens de Jong Talenten Test-dag. De bedoeling van deze test is om een aantal jongens en meisjes te selecteren voor de selectie-afdeling turnen jongens en turnen meisjes en ritmische gymnastiek. Kinderen in de leeftijd van 5 t/m 7 jaar, die aan deze test willen deelnemen, kunnen zich ter plekke aanmelden.

Het bestuur van O&O wil gedurende de Nationale Sportweek en vrienden- en vriendinnenlessen zoveel mogelijk mensen bekend maken met wat O&O zoal kan betekenen op het gebied van bewegen. De mogelijkheden hierin zijn zeer divers en lopen uiteen van ouder-en-kind-gym tot en met bewegen voor 50+, van streetjazz tot step aerobic en allerlei andere varianten van bewegen op muziek. Ook freerunnen en acrogym behoren tot de mogelijkheden.

Zo kan iedereen ontdekken hoe leuk, gezond en gezellig het is om te sporten, vooral als je dat samen met een vriend of vriendin doet. De vele bewegingsmogelijkheden, voor zowel de jeugd als voor volwassenen, alsmede verdere informatie zijn te vinden op www.o-en-o-zwijndrecht.nl.

Grote Clubactie

Naast alle sportactiviteiten doet O&O ook dit jaar mee met de Grote Clubactie. Net als vorige jaren zijn er mooie prijzen te winnen en met de verkoop van de loten, kan de kas van de club weer een beetje aangevuld worden. Nieuw dit jaar, gebaseerd op alle huidig geldende maatregelen, is dat op de loten een QR code staat die bij de deur makkelijk gescand kan worden.

Vanwege de huidig geldende Coronamaatregelen, mogen ouders vooralsnog niet komen kijken bij bovengenoemde activiteiten in de sportlocaties. Kijk voor meet informatie op www.o-en-o-zwijndrecht.nl of mail naar: info@o-en-o-zwijndrecht.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden