Heerjansdam met in de verte de Dorpskerk, waar komend weekend wordt gestart met een nieuw seizoen. (Foto: M. van der Noll)
Heerjansdam met in de verte de Dorpskerk, waar komend weekend wordt gestart met een nieuw seizoen. (Foto: M. van der Noll) (Foto: M. van der Noll)

Kerk Heerjansdam gaat weer van start

Heerjansdam - Na een periode waarin iedereen als het ware is stilgezet, gaat de Protestantse Gemeente Heerjansdam/Kijfhoek in het nieuwe kerkelijk seizoen weer volop van start met allerlei activiteiten. In plaats van te kijken naar wat in deze coronaperiode niet kan, is er juist gekeken naar wat er wél kan en dan blijkt dat er met enige creativiteit heel veel mogelijk is. De aftrap van het nieuwe kerkelijk seizoen vindt plaats in het startweekend op 19 en 20 september.

Op zaterdagmiddag is er een Kids of Joy-middag met spelletjes voor de jeugd in de basisschoolleeftijd, gevolgd door een picknick aan de rand van het dorp waar ieder welkom is om elkaar in de buitenlucht te ontmoeten. Op zondagmorgen vindt om 9.30 uur de startdienst plaats in de Dorpskerk met als voorganger Wim Wiersma, een dienst waaraan door jong en oud wordt meegewerkt met als thema ‘Zien en gezien worden!’. De dienst kan live worden bijgewoond na aanmelding en is online te volgen. In het nieuwe seizoen wordt er een vervolg gegeven aan de groei-(gespreks)groepen, de jongerengespreksgroep en de gebedsgroep. Meer info op www.kerkheerjansdam.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden