<p>Je spullen laten repareren door ervaren vrijwilligers. Dat kan weer vanaf zaterdag 3 oktober in het Repair Caf&eacute; Zwijndrecht. (Foto: pr)</p>

Je spullen laten repareren door ervaren vrijwilligers. Dat kan weer vanaf zaterdag 3 oktober in het Repair Café Zwijndrecht. (Foto: pr)

(Foto: )

Repair Café Zwijndrecht weer van start

Na een stop van enkele maanden vanwege de coronacrisis draait het Repair Café weer. De beschikbare ruimte in het wijkcentrum 'Hart van Meerdervoort' is coronaproof ingedeeld en er wordt goed opgelet dat iedereen zich aan de bekende regels houdt.

Zwijndrecht - De Nederlandse uitvinding 'Repair Café' draait alweer 11 jaar en heeft zich wereldwijd ontwikkeld tot een fantastisch aantal van al 2105 Repair Cafés verspreid over meer dan 30 landen en zes continenten. Steeds meer mensen beseffen dat het omgaan met grondstoffen en materialen moet worden gewijzigd en de 'weggooicultuur' moet worden bestreden.

Voor alle informatie en het aanmelden van een reparatie zie: www.repaircafe-zwijndrecht.nl

Zaterdag 3 oktober en zaterdag 17 oktober tussen 10.00 en 13.00 uur is iedereen weer welkom in het wijkgebouw Hart van Meerdervoort, Perkstraat 57B in Zwijndrecht. Deskundige vrijwillige reparateurs zitten klaar met een kopje koffie of thee. Nieuwe vrijwilligers en donateurs zijn ook van harte welkom zich aan te melden.

na maanden van 'coronastop'

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden