<p>Ge&iuml;nteresseerde kinderen vanaf 7 jaar zijn welkom op zaterdag 10 oktober. (Foto: pr)</p>

Geïnteresseerde kinderen vanaf 7 jaar zijn welkom op zaterdag 10 oktober. (Foto: pr)

(Foto: )

Muziek maken bij showband Jong Holland

Zwijndrecht - Alle kinderen vanaf 7 jaar zijn zaterdag 10 oktober van 10.30 tot 12.00 uur welkom om muziek te komen maken met Jong Holland in het Develsteincollege aan de Develsingel 5 in Zwijndrecht. Naar aanleiding van de maandag aangekondigde extra corona-maatregelen is de middagprogramma komen te vervallen. Jong Holland had zich verheugd op de play-inn en try out, beide activiteiten zijn voor deze dag geannuleerd.

Musickids

Van 10.30 tot 12.00 uur zijn er gratis workshops voor alle kinderen vanaf 7 jaar die geïnteresseerd zijn. Zij leren over de instrumenten, leren muziek maken en spelen een stuk samen met de Jong Holland Junioren. De Jong Holland Junioren spelen voor de aanwezigen na afloop hun ingestudeerde nummers. Wie erbij wil zijn moet een e-mail sturen naar info@jongholland.nl of zich aanmelden via de website www.jongholland.nl onder het kopje Musickids.

Voor degenen die er niet bij kunnen zijn en geïnteresseerd zijn in spelen bij Jong Holland is er op maandag 12 oktober om 18.30 uur een informatiebijeenkomst, waarna zij 9 weken lang gratis muziekles kunnen volgen. Deze vindt plaats in het clubgebouw aan de Anna Paulownastraat 13 in Zwijndrecht.

Kijk voor meer informatie op www.jongholland.nl of op de Facebookpagina Showband Jong-Holland.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden