Foto: pr

Maak de mooiste foto in het Waalbos

Regio - Wie maakt de mooiste natuurfoto in het Waalbos? Deze vraag wordt binnenkort beantwoord, na de fotowedstrijd die de Stichting Natuurbeheer Waalbos organiseert. De opdracht is vrij. Iedereen mag zelf kiezen wat hij fotografeert: een bloem, wolken, dieren, het mag allemaal. De enige voorwaarde is dat hij in het Waalbos is gemaakt en over natuur gaat.

Er zijn twee leeftijdscategorieën: tot 17 jaar en vanaf 17 jaar.

Deelnemen kan door uiterlijk 1 december twee mooie foto’s naar info@onswaalbos.nl te sturen onder vermelding fotowedstrijd met naam en contactgegevens. Zet uw naam, leeftijd en h et onderwerp in de bestandsnaam (bijv. Freek Boer 13– witte vlinder.jpg).

De vijf mooiste foto’s worden geselecteerd en zullen op de website gezet worden en/of opgehangen worden in het bezoekerscentrum (als dit open is). Via de website kan gestemd worden op de mooiste foto per categorie. De winnaars worden zo snel mogelijk bekend gemaakt en krijgen een VVV cadeaubon. De ingeleverde foto’s kunnen na afloop door de Stichting gebruikt worden als promotiemateriaal.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden