Foto:

Mantelzorgers Zwijndrecht krijgen gratis massage

Zwijndrecht - In het kader van de Dag van de Mantelzorg op 10 november geeft Holistisch Massagepraktijk In Verbinding, deze maand een aantal gratis massages aan mantelzorgers. In heel Nederland doen meer dan 50 collega masseurs en massagetherapeuten van het Holos Netwerk mee aan deze actie voor mantelzorgers. In Zwijndrecht is dat Barbara Lagendijk.

Mantelzorgers zijn de stille helden van ons land. Vooral nu tijdens de corona-pandemie is hun werk nog minder zichtbaar en worden zij extra belast door de gevolgen van het virus.

Ogenschijnlijk zorgen mantelzorgers moeiteloos voor een naaste die afhankelijk is van hun zorg, steun en aandacht. Soms kan mantelzorg zo’n fysieke en emotionele belasting geven, dat mantelzorgers er zelf aan onderdoor dreigen te gaan.

De verantwoordelijkheden en problemen in de mantelzorg zijn groot. Omdat het vaak gaat om een langdurige periode van zorg, is het belangrijk dat mantelzorgers goed voor zichzelf blijven zorgen. Voldoende tijd nemen om uit te rusten en te ontspannen hoort daarbij. Even het hoofd laten rusten en het lijf de aandacht geven die het verdient. Even op adem komen.

Een Holos Massage is dan letterlijk en figuurlijk een verademing.

Vanzelfsprekend neemt masseur Barbara Lagendijk de nodige corona-maatregelen. Bij het maken van een afspraak wordt hierover geïnformeerd.

Op de Landelijke Dag van de Mantelzorg op 10 november, worden mantelzorgers in heel Nederland gewaardeerd voor hun tomeloze inzet. Wie een mantelzorger wil verrassen met een gratis Holos Massage, kan hem of haar aanmelden via www.massageinverbinding.nl .

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden