<p>Selectiespeler Marcel van Berkel met de winnaars, vlnr: Devano, Isaque, Xander, Justin, Thomas, Sjoerd en Dani&euml;l. (Foto: pr)</p>

Selectiespeler Marcel van Berkel met de winnaars, vlnr: Devano, Isaque, Xander, Justin, Thomas, Sjoerd en Daniël. (Foto: pr)

(Foto:)

Team Marcel wint 6-6 toernooi bij Groote Lindt

Zwijndrecht - Gedurende de huidige coronacrisis worden er bij Groote Lindt aan jeugdspelers op zaterdag activiteiten aangeboden. De voetbalactiviteiten zijn vooral gericht op de groep van 15+ spelers. Dit vindt dan plaats naast de reguliere trainingen die bij Groote Lindt, rekening houdend met de huidige coronamaatregelen, 'gewoon' doorgang vinden. Toernooien in de 6-6 vorm worden afgewisseld met onderlinge wedstrijden die worden benaderd als 'echte' wedstrijden, dus met scheids- en grensrechters. Ook afgelopen zaterdag weer volop activiteiten voor de jeugdspelers: een 11-11 toernooi voor JO12-1, JO13-1 en JO15-3, een onderlinge wedstrijd tussen JO17-1 en JO18 en een 6-6 toernooi voor JO15-1, JO15-2 en JO17-2.

Voor het 6-6 toernooi werden de aanwezige spelers verdeeld over zes teams die waren vernoemd naar spelers van de selectie van Groote Lindt. Zo kon het gebeuren dat de finale werd gespeeld tussen Michael Slingerland en Marcel van Berkel. Na een ruime voorsprong van Marcel kwam Michael in de slotfase nog dichtbij. De eindoverwinning was eindelijk toch voor Team Marcel van Berkel: 3-4. Uiteraard hoort daar een foto van Marcel met winnaars bij.

Zolang de corona-maatregelen het toestaan blijft Groote Lindt voor alle jeugdspelers op zaterdag voetbalactiviteiten aanbieden. Voor komende zaterdag staat er alweer een uitgebreid programma gereed. Helaas zijn toeschouwers niet welkom op sportpark Bakestein maar de jeugdleden zijn en blijven wel lekker aan het voetballen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden