<p>Sinterklaas is in Zwijndrecht te zien in een vierdelige serie video&#39;s op YouTube. (Foto: pr)</p>

Sinterklaas is in Zwijndrecht te zien in een vierdelige serie video's op YouTube. (Foto: pr)

(Foto: )

Dit jaar digitaal Sinterklaasfeest in Zwijndrecht

Zwijndrecht - De traditionele intocht van Sinterklaas in Zwijndrecht en Heerjansdam kan vanwege het coronavirus dit jaar niet doorgaan. Daarom organiseren de Stichting Intocht Sint Nicolaas Zwijndrecht, de organisatie van de Sinterklaasintocht in Heerjansdam en de gemeente Zwijndrecht een digitaal Sinterklaasfeest.

Online

Vanaf zaterdag 14 november tot zaterdag 5 december is Sinterklaas elke week te zien in een video op YouTube, Facebook en op de website van de gemeente Zwijndrecht en de organisaties van de Sinterklaasintochten. In een vierdelige serie video's wordt een avontuurlijk Sinterklaasverhaal verteld. Als rode draad door de video's loopt een puzzeltocht met belangrijke aanwijzingen en tips, waarmee kinderen in Zwijndrecht en Heerjansdam Sinterklaas kunnen helpen.

De video's worden gepubliceerd op zaterdag 14, 21 en 28 november. Op donderdag 3 december om 19.00 uur komt de laatste video online en zal bekend worden of kinderen in Zwijndrecht de oplossing en dus het antwoord op de vraag van Sinterklaas hebben gevonden.

Hulp nodig

In het verhaal kan de Sint dit jaar wel wat hulp gebruiken. Hij heeft aan burgemeester Hein van der Loo laten weten dat hij de hulp van Zwijndrechtse kinderen de komende weken hard nodig heeft. Verstop-Piet heeft weer grapjes uitgehaald en de Sint maakt zich daarover grote zorgen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden