Sinterklaas bezoekt drie keer Het Badhuis


<p>Het Sinterklaasspel wordt net als vorig jaar ook nu weer gespeeld, op donderdag 3 december. (Foto: pr)</p>

Het Sinterklaasspel wordt net als vorig jaar ook nu weer gespeeld, op donderdag 3 december. (Foto: pr)

(Foto: nn)

Sinterklaas bezoekt drie keer Het Badhuis

Zwijndrecht - December is altijd een gezellige maand in Het Badhuis in Zwijndrecht. Ook dit jaar is de verwachting, ondanks alle regels. Het begint al in de eerste week van december. Dan komen Sinterklaas en Piet wel drie keer Het Badhuis bezoeken. De activiteiten worden georganiseerd voor alle inwoners van Wijk Centrum. De activiteiten met Sint en Piet worden in samenwerking met het wijkplatform georganiseerd, waardoor ze veelal gratis kunnen worden aangeboden. Zowel voor alle bezoekers (ouder dan 12 jaar) als voor Sint en Piet gelden wel de maatregelen: registreren bij de ingang, handen desinfecteren, mondkapje op totdat je op je stoel zit, je jas hang je over je stoel en je verlaat Het Badhuis via de achteruitgang.

Woensdag 2 december is er van 14.30 tot 16.00 uur een Sinterklaasfeest voor alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar die in Wijk Centrum wonen. De toegang is gratis, wel eerst even opgeven. Dat kan tot en met 30 november tijdens openingstijden in Het Badhuis of via telefoon of email. Vanwege de coronamaatregelen zijn alleen de kinderen welkom, dus zonder ouders of begeleiders.

Donderdag 3 december komt Sinterklaas van 13.30 tot 15.00 uur senioren bezoeken. Ook dit jaar wordt het Sinterklaasspel gespeeld. Wie mee wil doen, moet een ingepakt cadeautje ter waarde van 2 euro meenemen.

Vrijdag 4 december is er Sinterklaasbingo voor volwassenen, van 13.30 tot 16.00 uur, met Sint en Piet. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door het Wijkplatform. Ook voor deze activiteit geldt dat je je van te voren moet opgeven uiterlijk woensdag 2 december. Er zijn maximaal 20 deelnemers welkom, vol is vol.

Opgeven: tel. 078 785 0503, badhuis@oudekerkzwijndrecht.nl. Het Badhuis is te vinden aan de Prins Hendrikstraat 2 in Zwijndrecht en op facebook.com/badhuiszwijndrecht.nl .

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden