Gemeente zoekt partij om Marktterras te ontwikkelen

Gemeente zoekt partij om Marktterras te ontwikkelen

Zwijndrecht - Het Maasterras, gelegen in de Spoorzone van Zwijndrecht tussen spoor en A16, wordt getransformeerd naar een kwalitatief woon- en verblijfsgebied. Het te ontwikkelen Maasterras vormt de kern van de ontwikkeling in de spoorzone, genaamd Diztrikt. Voor deze ontwikkeling zoeken de gemeente en Woonkracht10 nog een partij.

Gezocht wordt naar een marktpartner of combinatie van marktpartners die bereid is langdurig (en grootschalig) te investeren in hét nieuwe levendige hart van Zwijndrecht. Gemeente en Woonkracht10 zoeken een marktpartner(s) die bereid is de uitdagingen in het gebied op te pakken, het ambitieuze masterplan verder wil inkleuren en met wie een open en transparante samenwerking wordt vormgegeven. Een partner die het kan, ziet, durft en bovenal gaat doen en zijn of haar creativiteit inbrengt om de ambitieuze, duurzame en complexe ontwikkeling van Maasterras (West) samen verder in te vullen.

Interesse

Geïnteresseerden in de ontwikkeling van het Maasterras kunnen zich aanmelden en de partnerselectiedocumentatie downloaden via https://tender.akroconsult.nl/. De deadline om de gevraagde stukken aan te leveren en mee te doen in de partnerselectieprocedure is vrijdag 8 januari 2021,13:00 uur. Vragen in het kader van de procedure kunnen tot vrijdag 11 december 2020,13:00 uur worden ingediend.

Gezamenlijk plan

Diztrikt is onderdeel van de Spoorzone; een gezamenlijk plan voor de omgeving langs het spoor van de gemeenten Zwijndrecht en Dordrecht en de Provincie Zuid-Holland. Kijk voor meer informatie op www.diztrikt.nu.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden