VVGZ verrast vrijwilligers


<p>Alle vrijwilligers en oudere leden van VVGZ werden verblijd met een tasje vol verrassingen. Allemaal hoogstpersoonlijk gebracht. (Foto: pr)</p>

Alle vrijwilligers en oudere leden van VVGZ werden verblijd met een tasje vol verrassingen. Allemaal hoogstpersoonlijk gebracht. (Foto: pr)

(Foto:)

VVGZ verrast vrijwilligers

Zwijndrecht - Voetbalvereniging VVGZ uit Zwijndrecht heeft een blijk van waardering gegeven aan zijn vrijwilligers en oudere leden. Op woensdag 30 december werden vrijwilligers en oudere leden van VVGZ verrast met een tasje. Een kleurenfoto van het sportpark De Noord, banketstaaf, presentatiegids, VVGZ- standaardje en een zakje verse oliebollen (gebakken door Jeroen Kloosterman en Eric van der Graaf) vormden de inhoud van het tasje.

Hoofdtrainer Fop Gouman – hij verlengde recent zijn contract bij VVGZ – en Coen Scheurwater mobiliseerden maar liefst 20 spelers/begeleiders van de A-selectie. Zo konden alle 250 tasjes binnen korte tijd persoonlijk worden uitgereikt. Ook bij vrijwilligers en oudere leden die wat verder weg wonen werden attenties bezorgd. Zelfs bij Ronald Poots – hij woont in Herkenbosch, Limburg – werd een tasje afgeleverd.

VVGZ-gevoel

De reacties aan de deur, via de app en social media waren overweldigend. Zonder uitzondering waren de ontvangers positief. Door deze actie werd het VVGZ-gevoel nog eens onderschreven. Ondanks de vreemde tijd, zonder voetbal en zonder mogelijkheid het Noordpark te bezoeken, werden zowel de livestream van het kerstrad op 19 december als deze actie ervaren als leuke activiteiten om contact met elkaar te blijven houden.

2021

VVGZ wenst iedereen een gezond en voetbalrijk 2021 en hoopt natuurlijk de leden elkaar snel weer treffen op het Noordpark.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden