Twirlteam Accelerando viert 40-jarig jubileum


<p>Leden van Accelerando kregen via de Drive Thru een leuke attentie. (Foto: pr)</p>

Leden van Accelerando kregen via de Drive Thru een leuke attentie. (Foto: pr)

(Foto:)

Twirlteam Accelerando viert 40-jarig jubileum

Zwijndrecht - Twirlteam Accelerando bestond op dinsdag 12 januari precies 40 jaar. Alle reden om dat te vieren. Ad Beerentemfel, die ook 40 jaar lid is en tevens het oudste lid van Accelerando, is in de bloemetjes gezet. Helaas kon dit jubileum, zoals vele activiteiten door corona niet persoonlijk met de leden gevierd worden. Maar dankzij enkele creatieve leden, kon dit jubileum wel op een andere manier toch gevierd worden.

Op verschillende sociale media was er een oproep gedaan aan oud-leden van de vereniging om oude foto's te sturen. Hier werd massaal gehoor aan gegeven. Van alle ingestuurde foto's heeft Nicole van der Waal twee leuke filmpjes gemaakt, die de leden met elkaar verbinden. Een filmpje gaat over de geschiedenis van Accelerando. Voor het andere filmpje kregen de huidige leden de opdracht om een foto te maken met het getal 40 en de baton.

Om het toch nog met de leden te vieren werd er een Drive Thru bedacht. De leden kwamen afgelopen zaterdag met de auto of op de fiets naar de parkeerplaats bij het clubgebouw. Daar klonk muziek en was het buiten gezellig versierd. Het docententeam stond klaar om de leden en de meegekomen familieleden een leuke attentie te geven. Zo konden ze elkaar op deze manier ook weer even op veilige afstand zien.

Helaas is het door corona niet mogelijk om samen te trainen en ook buiten trainen is met deze temperaturen vaak niet mogelijk. Hierdoor zijn de online lessen weer opgestart. De vereniging hoopt dat de leden zo in goede conditie kunnen blijven.

Voor meer informatie, kijk op www.accelerandozwijndrecht.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden