Café Biljart ‘t Spatje bestaat 50 jaar


<p>De voorkant van &#39;t Spatje, dat bestaat uit meerdere panden, met terras. (Foto: M. Vermoen)</p>

De voorkant van 't Spatje, dat bestaat uit meerdere panden, met terras. (Foto: M. Vermoen)

(Foto: M.Vermoen)

Café Biljart ‘t Spatje bestaat 50 jaar

Zwijndrecht - Op 1 maart 1971 startten Dirk en Janny Vermoen met het uitbaten van hun gezellige café aan het Willem Ruysplein in Zwijndrecht. Vanaf de start werd hun café druk bezocht en werd al snel een begrip onder vele vaste gasten en in de sportwereld.

In 1981 komt zoon Hugo van school en wordt een naastgelegen pand toegevoegd aan het café, waar in korte tijd de naam gevestigd wordt van partycentrum en vergaderlocatie. Hugo ontmoet dan zijn huidige vrouw Sjannet; die al snel mee gaat draaien in het bedrijf en in 1989 wordt er nog een aangrenzend pand toegevoegd aan het ondertussen allround horecabedrijf.

Ondertussen zijn de beide zoons, Michel en Danny, vertrouwde gezichten in het mooie traditionele bruine café waar vele activiteiten ontplooid worden zoals; dartcompetities, biljartwedstrijden, klaverjascompetitie en toernooien en diverse thema-avonden.

Nu is in deze zware periode het mooie familiebedrijf al ruim een half jaar gesloten en heeft de familie een afhaal- en bezorgdienst opgezet voor heerlijke maaltijden en diverse andere lekkernijen uit hun eigen moderne keuken.

Het 50-jarig jubileum gaat niet groots gevierd worden, maar de familie hoopt spoedig weer hun gasten te mogen begroeten en te gaan zorgen dat het mooie bedrijf weer in vol ornaat haar motto kan waarmaken.

jubileum niet groots gevierd

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden