Blokfluitleerlingen EMM Heerjansdam nemen film op


<p>De leerlingen laten hu blokfluitdiploma zien. (Foto: pr)</p>

De leerlingen laten hu blokfluitdiploma zien. (Foto: pr)

(Foto: )

Blokfluitleerlingen EMM Heerjansdam nemen film op

Heerjansdam - Ondanks alle coronamaatregelen heeft Muziekvereniging EMM uit Heerjansdam een enthousiaste groep blokfluitleerlingen, die gewoon door oefenen en zelfs een echte film op gaan nemen!

Toen de coronamaatregelen iets minder streng waren, aan het begin van dit schooljaar, zijn vier leerlingen begonnen met blokfluitles. Toen de maatregelen weer strenger werden en de sporthal werd gesloten, moesten er creatieve oplossingen bedacht worden. En die kwamen er ook; de blokfluitjuf geeft online les, de leerlingen, allemaal onder de 12, komen bij haar thuis, er worden filmpjes gemaakt en gedeeld en nu wordt er zelfs gewerkt aan een heuse film. Inmiddels hebben de leerlingen de eerste 10 weken erop zitten en hebben ze al het eerste blokfluitdiploma behaald.

Tijdens de repetities worden liedjes ingestudeerd die met het circus te maken hebben en er wordt een echt decor gebouwd. De liedjes worden opgenomen en aan elkaar gemonteerd tot een filmpje. Deze wordt natuurlijk gedeeld op social media. Normaal gesproken sluit EMM de lessen altijd af met een voorspeelavond, maar omdat dat nu niet kan, is de film een mooi alternatief.

Ook interesse in blokfluitles of les op een ander instrument? EMM kan nog niet repeteren, maar de lessen gaan op dit moment allemaal gewoon (online) door. Bel of mail voor meer informatie met Trude Groeneveld, 06-43171549 of email info@emm-heerjansdam.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden