INFORMATIE

Klaverjassers tijdelijk naar Papendrecht

Zwijndrecht - Vanwege de coronapandemie kan het klaverjassen of jokeren bij de KJV Drechtsteden al een hele tijd niet doorgaan. De vereniging hoopt al een paar maanden op versoepeling van de regels, zodat het kaarten weer doorgang kan vinden. Misschien komt het verlossende woord op 20 april. Dan zouden op 24 april het aangepaste kampioenschap kunnen beginnen.

Omdat de kaartvereniging voorlopig niet niet terecht kan in de Salon van Swinhove, is het bestuur op zoek gegaan naar een andere, tijdelijke locatie. Die is gevonden, bij Denksportcentrum Papendrecht. In deze locatie worden al diverse kaartspellen gespeeld, waaronder klaverjassen en bridge. Ook wordt locatie verhuurd voor diverse andere activiteiten. De locatie beschikt over een kleine en een grote zaal en tijdens de lockdown zijn er aanpassingen gedaan die de luchtzuiverheid verbetert, waardoor deze locatie helemaal voldoet aan de eisen van het RIVM.

Bovendien kan er bij de locatie gratis worden geparkeerd.

Om te weten op hoeveel mensen de vereniging kan rekenen, worden belangstellenden verzocht zich in te schrijven. Zodra het mag, krijgt iedereen bericht.

www.kvdrechtsteden.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden