Foto:

Brullende motoren voor gouden herinneringen bij de Swinhove Groep

Een bijzondere dag was het, zaterdag 27 maart, zo'n dag met een dikke gouden rand. Op deze ochtend organiseerde de Swinhove Groep een speciale verrassing voor een bewoner van een woongroep op locatie Swinhove.

Welzijnscoach Josine Engels: “Toen de collega's hem met zijn bed naar beneden reden, werd pas onthuld wat er ging gebeuren. Zelf heeft hij altijd motor gereden. Vorige week was hij jarig en nu wilden de medewerkers hem een onvergetelijke herinnering geven. Buiten voor de deur mocht hij genieten van de aanblik en het geluid van motoren die stapvoets voor hem langsreden en draaiden voor de deur. Zijn reactie was onbeschrijflijk mooi en ontroerend. Hij straalde helemaal, lachte van oor tot oor en gaf aan hoe prachtig hij het vond. Hij genoot volop, op het moment zelf en erna! Kippenvel, voor iedereen die erbij betrokken was.

Op het afgesproken tijdstip kwamen de motoren achter elkaar aanrijdend het Swinhove terrein op en reden zij, ontroerd door de reactie van de bewoner, hun ronde. Bewoners en collega’s van de woongroepen genoten achter de ramen van de verschillende woongroepen mee van de heerlijke herrie en deze speciale aanblik. Terug op de woongroep genoten bewoners en collega’s van taart en de stralende ogen van de bewoner. Wat een prachtige ervaring, voor hemzelf en voor alle betrokkenen! Gezamenlijk herinneringen gemaakt, met een dikke gouden rand.”

De Swinhove Groep wil iedereen bedanken die deze bijzondere dag mogelijk heeft gemaakt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden