Workshop bij Mama Vita

Zwijndrecht - Moeders met kinderen met (een vermoeden van) autisme zijn van harte welkom bij de Workshop ‘Bordje Vol’ bij Mama Vita op maandag 12 april van 12.00 tot 14.00 uur in Kubiek, Zwaluwstraat 1 in Zwijndrecht. Stichting Mama Vita biedt een landelijk netwerk voor moeders van kinderen met een vorm van autisme.

Deze bijeenkomst verzorgt mantelzorgconsulent Patricia de workshop ‘Bordje Vol’. De werkvorm geeft spelenderwijs zicht op energievreters en energiegevers, welke veranderingen wenselijk zijn en wie daarbij kan helpen. Met ‘Bordje Vol’ krijgen deelnemers in korte tijd waardevolle inzichten. Deelname is gratis.

Deelnemers krijgen bij Mama Vita hun eigen Bordje Vol spel die ze thuis ook nog kunnen gebruiken. Mama Vita maakt gebruik van een grote ruimte in Kubiek, waar ze zich goed aan de RIVM-richtlijnen, zoals de 1,5-meter-afstandregel, houden. Om goed rekening te houden met ieders veiligheid is aanmelden noodzakelijk. Dit kan door een mailtje te sturen naar drechtsteden@mamavita.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden