Weer hockeyfit bij HC Derby!

Zwijndrecht - De sticks werden thuis afgestoft, de schoenen kwamen uit het vet en de schone scheenbeschermers werden weer vertrouwd om de schenen gedaan. Uiteraard waren de bitjes van te voren gepoetst. Vol goede moed en met een lichte hockeykriebel in de buik zag je iedereen weer met een big smile het clubterrein betreden.

Nadat de leiding van deze clinic iedereen had voorzien van zijn eigen bubble-hesje kon de groep aan de slag. Als een groep jonge honden ging iedereen het veld op. De groene weide lag er prachtig bij.

De clubfysio, Lennard Kal van fysiotherapiepraktijk De Lus, was aanwezig en begon met een warming up. Deze was duidelijk erg fijn en nodig, maar voor sommigen ook confronterend. Je kon merken dat deze jonge mensen een aantal maanden niks hebben kunnen doen.

Er waren in totaal 8 oefeningen door de trainers van Heren 1, Ronald Hugers en Billy Butler, uitgedokterd, en een uitleg plus oefeningen bij de clubfysio. Na een tijd niet te hebben gehockeyed liggen blessures op de loer. Het was heel fijn dat de groep tips en tricks kregen. Elke oefening duurde 7 minuten.

Het luie zweet moest er weer uit. En dat is zeker gelukt. Voldaan en met nieuwe zin kwam iedereen het veld af. Dit smaakt naar meer!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden