<p>Jongeren die streethandball doen.</p>

Jongeren die streethandball doen.

(Foto: Jennifer van Toorn)

Care Dare Share van start in Zwijndrecht

Zwijndrecht - De afgelopen maand is het project Care Dare Share gestart in Zwijndrecht. In totaal zijn er op dit moment 31 jongeren actief binnen het project. Na een gezellige 'Pitch Night' en draaidoorworkshop zijn de eerste activiteiten die de jongeren hebben bedacht een feit.

De eerste activiteit is van jongeren door jongeren. Op zondag 25 april wordt er een sportdag gehouden aan de Balistraat 1. Van 12.00 tot 16.00 uur kunnen jongeren meedoen aan de volgende sporten: turnen, voetbal-estafette, handbal en kickboxen. Hiermee wordt geld ingezameld voor de Linda Foundation. De finaliste Miss Teen of Zuid-Holland, Jaelin, is mede-organisator van dit project. Zij geeft aan dat de Linda Foundation kinderen helpt voor gelijke kansen, zodat zij zich ook kunnen ontwikkelen op het gebied van sport. Dat is voor haar dan ook de reden om mee te doen aan het Project Care Dare Share. Meesporten, andere jongere ontmoeten of zien wat er zoal mogelijk is binnen het project Care Dare Share? Meld je dan aan via info@theaterhuis.com voor zaterdag 24 april.

De tweede activiteit is een open podium voor basisschoolleerlingen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar op 14 mei. De generale repetities worden gehouden van 10.00 tot 12.00 uur en daarna volgen de optredens van 13.00 tot 16.00 uur, aan de Balistraat 1 in Zwijndrecht. Aanmelden: mail naar openpodiumcds@outlook.com

Tot slot wordt er op 29 mei een beweegdag en bingo voor ouderen gehouden. Hiervoor is de organisatie nog op zoek naar een leuke locatie. Suggesties zijn welkom via info@theaterhuis.com.

Enthousiast geworden voor Care Dare Share en zelf aan de slag gaan in Zwijndrecht? Meld je dan aan voor de tweede Pitch Night op zaterdag 24 april via info@theaterhuis.com.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden