<p>Weer geen Avondvierdaagse Zwijndrecht.</p>

Weer geen Avondvierdaagse Zwijndrecht.

(Foto: Privé)

Avondvierdaagse gaat ook in 2021 niet door

ZWIJNDRECHT - De jaarlijkse Avondvierdaagse is een begrip in Nederland. Het was dan ook erg spijtig dat dit prachtige evenement in 2019 én in 2020 geen doorgang kon vinden. In samenwerking met de Stichting Avondvierdaagse heeft de Tafelronde Zwijndrecht in 2019 het stokje overgenomen en zich ingezet om voor de duizenden enthousiaste kinderen weer een Avondvierdaagse te organiseren.

Net als in 2020 waren de voorbereidingen al in een ver stadium. Dat moet natuurlijk ook met een evenement van zo’n omvang. Samenwerkingen met de lokale ondernemers zijn gezocht, routes bepaald en discussies gevoerd over hoe dit evenement voor zoveel mogelijk kinderen bereikbaar is. Zoals gebruikelijk was ook de 2021-Avondvierdaagse bedoelt voor kinderen en kunnen scholen, sportclubs en andere verenigingen zich inschrijven. De Tafelronde Zwijndrecht geeft een modern en eigen sausje aan de Avondvierdaagse 2021. Hierbij kun je denken aan de volgende zaken: Het betrekken van lokale ondernemers voor (financiële) ondersteuning en hulp, het gratis maken en digitaliseren van het evenement. Hierbij is een nieuwe website in het leven geroepen: www.avondvierdaagsezwijndrecht.nl en wordt nóg meer gebruik gemaakt van de inzet van sociale media. Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van o.a. 15 ondernemers uit de Tafelronde Zwijndrecht en het Ondernemersfonds Zwijndrecht.

Net als in 2020 leven we nog altijd in een ‘onzekere evenementenwereld’. Ondanks dat er qua organisatie dit jaar wéér mooie stappen waren gemaakt, kan de prachtige vierdaagse ook dit jaar niet doorgaan. De ondertussen wellbekende Corona-maatregelen brengen te veel onzekerheden met zich mee. Voorzitter van de Stichting Arie-Jaap van Gent: “We beloven dat het enthousiasme voor 2022 alleen maar groter wordt én dat we het evenement nóg mooier gaan maken. Het is een kwestie van tijd: de Avondvierdaagse Zwijndrecht komt hoe dan ook terug!”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden