<p>Optreden voor een echt publiek.&nbsp;</p>

Optreden voor een echt publiek. 

(Foto: pr)

EMM trots op blokfluitleerlingen

Heerjansdam - De afgelopen weken hebben de blokfluitleerlingen van EMM in positieve zin van zich laten horen. Eerst werden ze gemeentewinnaar bij de club van het jaar verkiezing 2021. De verkiezing Club van het Jaar is onderdeel van Rabo ClubSupport. Rabo ClubSupport biedt sport- en cultuurverenigingen kennis, een netwerk en financiële ondersteuning. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. De blokfluitkids van EMM kregen de meeste stemmen in de gemeente Zwijndrecht.

Op zaterdag 29 mei, de dag van NLdoet, traden de blokfluitkids voor het eerst op voor een echt publiek bij verzorgingstehuis De Twee Bruggen in Rotterdam. Een beetje zenuwachtig waren ze wel, maar het optreden was een groot succes! Onnodig te zeggen dat EMM trots is op de blokfluiters en op hun juf Daphne.

Heb je ook interesse in blokfluitles of les op een ander instrument? EMM kan nog niet repeteren, maar de lessen gaan op dit moment allemaal gewoon (online) door. Bel of mail voor meer informatie met Trude Groeneveld, 06-43171549 of email info@emm-heerjansdam.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden