Logo dekombinatie.nl


Het pand meet 1.108 vierkante meter en voldoet aan de gestelde eisen van Budget Food.
Het pand meet 1.108 vierkante meter en voldoet aan de gestelde eisen van Budget Food.

Budget Food in Zwijndrecht

Het van oorsprong Noord-Hollandse Budget Food opent binnenkort haar 10de filiaal in Zwijndrecht aan de Kort Ambachtlaan 123-133. Een voormalige supermarkt in Winkelplein Kort Ambacht recht tegenover Dirk van den Broek. De zittende ondernemers zijn positief verrast met de komst van Budget Food en verwachten hiermee een positieve bijdrage te leveren aan het bestaande winkelbestand. Met deze vestiging gaan ca. 24 nieuwe arbeidsplaatsen gepaard. De winkelruimte werd aangehuurd van Adelbrecht Vastgoed B.V.

ZWIJNDRECHT - Het pand meet 1.108 vierkante meter en voldoet aan de gestelde eisen van Budget Food.

De opening staat gepland voor vrijdag 23 juni 10.00 uur.

Budget Food is een winkelketen met uitsluitend eigen vestigingen door geheel Nederland, verkoopt bekende A-merken food- en non food en verrassende restpartijen.

Deze partijen kunnen tot wel 70% voordeliger zijn dan reguliere supermarkten.

Producten zijn soms korter houdbaar of hebben soms net niet die nieuwe verpakking.

Budget Food heeft geen vast assortiment en streeft altijd naar de laagste prijs.

Consumenten volgen Budget Food massaal via Facebook en budget-food.nl, waarderen de verrassende artikelen én prijsstelling en bezoeken hiernaast graag hun reguliere supermarkt welke als must vaak naast Budget Food is gelegen.

Bent u ook van plan om een nieuwe winkel te openen? Heeft uw bedrijf of onderneming leuk nieuws te melden? Mail naar redactie.kmb@persgroep.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten