Logo dekombinatie.nl


Gerard Vaandrager van Rotaryclub Zwijndrecht Waal en Devel overhandigt de cheque.
Gerard Vaandrager van Rotaryclub Zwijndrecht Waal en Devel overhandigt de cheque.

Gift van 1.000 euro voor De IJsvogel

ZWIJNDRECHT - Het Activiteitenfonds van de Swinhove Groep locatie De IJsvogel heeft een mooie gift van € 1000,- van de Rotary Club Zwijndrecht Waal en Devel ontvangen. Het Activiteitenfonds is zes jaar geleden opgericht door Huib van Loon en Bas Stellaard, die daarvoor ook nauw betrokken waren bij de ontwikkeling van De IJsvogel in Vivera-verband. Met het Activiteitenfonds zamelen zij geld in, waarmee leuke dingen worden georganiseerd voor de wijkbewoners van Nederhoven en de bewoners van De IJsvogel zelf. Hierdoor heeft de IJsvogel een belangrijke wijkfunctie gekregen en voor deze inspanningen ontvingen beide heren eind vorig jaar de Gemeentelijke onderscheiding, de Heugel.

Namens de Rotary Zwijndrecht Waal en Devel bood voorzitter Gerard Vaandrager de cheque van € 1000,- aan de beide heren aan, die deze dankbaar in ontvangst namen. Vele bewoners van De IJsvogel en uit de wijk Nederhoven waren bij deze feestelijke uitreiking aanwezig. De cheque werd direct doorgegeven aan Michel Herremans, die verantwoordelijk is voor alle activiteiten in de brasserie van De IJsvogel.

Met deze cheque én nog een bedrag van het activiteitenfonds zelf zal de agenda van de brasserie weer gaan volstromen met allerlei leuke en gezellige bijeenkomsten. Daarbij is iedereen uiteraard van harte welkom!

Het wordt voor het fonds steeds moeilijker om aan donaties te komen. Gelukkig is er aan aantal vaste donateurs, maar iedere bijdrage, particulier of zakelijk, wordt heel erg op prijs gesteld. U kunt een donatie doen via NL80 INGB 0663527953 t.n.v. Bas Stellaard o.v.v. Activiteitenfonds. Alvast heel erg bedankt!

Reageer als eerste
Meer berichten