Logo dekombinatie.nl


Accelerando deed het uitstekend op haar eigen twirlwedstrijd!
Accelerando deed het uitstekend op haar eigen twirlwedstrijd!

Twee promoties voor Accelerando

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag hield twirlteam Accelerando een twirlwedstrijd in de Develhal in Zwijndrecht. Er deden diverse verenigingen uit diverse streken van het land mee. Het Miniteam, het jongste team van Accelerando, deed voor het eerst mee. De elf dametjes werden in het nieuw gestoken en gingen met hun show, op muziek van Pinokkio, het wedstrijdveld op. Dit team behaalde een hele mooie tweede plaats.
Er werden deze dag mooie resultaten behaald door alle onderdelen van Accelerando. Zo konden er weer twee promoties worden bijgeschreven. Romy Kruyt behaalde voor de tweede keer een promotie met haar solo dance en gaat nu verplicht over naar een hogere klasse. Na de zomervakantie zal zij uitkomen in de klasse Junior intermediate. Nathalie Kreukniet & Joëlla Wehrmann Krieger, die als duo uitkwamen in de klasse duo dance pre-teen novice, zijn na hun goede optreden gepromoveerd naar de klasse duo dance pre-teen beginner.
De leden en trainsters van Accelerando sluiten komend weekend het voorseizoen feestelijk af. Zij gaan een weekend op kamp naar Oosterhout.

Twirlteam Accelerando is op zoek naar nieuwe leden. In de week dat de scholen weer van start gaan, starten ook alle reguliere trainingen. Wil je een keer komen kijken bij het twirlen? Kom dan langs bij een training, er is een gratis proeftijd van twee maanden om te kijken of twirlen bij jou past. De training is vanaf 17.00 uur op de woensdag in clubgebouw 't Hoff, Lindtsebenedendijk 149 in Zwijndrecht. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.accelerandozwijndrecht.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten