Logo dekombinatie.nl


Ruim 400 deelnemers deden mee aan de jaarlijkse Fiets4daagse
Ruim 400 deelnemers deden mee aan de jaarlijkse Fiets4daagse

Fiets4daagse druk bezocht

De 37ste Fiets4daagse Zuid-Holland Zuid, die van 19 tot 22 juni werd gehouden, kan wederom een succes genoemd worden. Dit jaar gingen door het mooie weer veel meer fietsers dan vorig jaar (409) op weg om 15, 30 of 60 km per avond af te leggen. De tochten voerden door Ridderkerk, Barendrecht, Zwijndrecht, Heerjansdam, H.I. Ambacht, Rotterdam, de Alblasserwaard, de Krimpenerwaard, de Hoekse Waard en andere delen van het eiland IJsselmonde.
Het weer was bijzonder te noemen; veel zon en weinig wind en net voor de start van laatste avond hield het op met regenen! De organisatoren, bestaande uit leden van de R.F.T.C.Rekreatoer en de Supportersvereniging v.v.Rijsoord, kijken tevreden terug op een fantastisch en uniek evenement in deze regio.
Door de keuze van afstand (15, 30 of 60 km) bepaalde de deelnemer zelf zijn eigen inspanning. De meeste deelnemers kozen wel voor de 15 km. Het merendeel bij deze afstand bestond uit jonge deelnemers, al of niet samen met vader, moeder, opa of oma. De 60 km was een ware uitdaging voor de gevorderden. Niet iedereen was in staat om alle dagen mee te rijden, maar dat is ook geen verplichting.
Zoals gebruikelijk werden de deelnemers op de slotavond weer feestelijk binnen gehaald. De Rijsoordse muziekvereniging Sursum Corda stond in Rijsoord klaar om de deelnemers muzikaal te onthalen en daarna ontvingen alle deelnemers van de dames van de RaboBank in de kantine van de VV Rijsoord een roos geschonken door De Noorde.

De datum voor volgend jaar van de 38e editie is nu al bekend, namelijk 18 t/m 21 juni 2018.

Reageer als eerste
Meer berichten