Logo dekombinatie.nl


DoorBrekers start nieuwe kerk in de Drechtsteden

Regio - DoorBrekers is een moderne kerk die 12 jaar geleden van start ging in Barneveld. "In de afgelopen jaren hebben we kerken geplant in Amersfoort, Zeeland en Zwolle, en we zijn blij bekend te maken dat we een opnieuw een locatie starten die een regio bereikt," aldus Peter Paauwe, oprichter en senior pastor van DoorBrekers.

DoorBrekers staat bekend als een kerk met de visie nieuwe kerken in Nederland te willen starten. "Ons doel is mensen helpen connecten met Jezus. Door de kerk, door worship en door relaties. Want dan zien we dat levens worden vernieuwd. Ons hart klopt al enige tijd sneller voor de regio Drechtsteden en een aantal mensen uit deze regio bezoeken DoorBrekers al. We hebben nu een locatie gevonden waar alle Drechtsteden binnen 20 minuten bij DoorBrekers kunnen zijn. Een locatie met goede parkeergelegenheid en veel ruimtes."

Op zondag 17 september start DoorBrekers Drechtsteden met een introductiemeeting. "Tijdens deze meeting delen we onze visie en strategie voor DoorBrekers Drechtsteden en blikken we vooruit naar de eerste samenkomsten. Er is ruimte om vragen te stellen en kennis te maken met leiders van DoorBrekers en andere mensen uit de regio die betrokken willen raken bij DoorBrekers Drechtsteden." De introductiemeeting start om 16:30 uur en is open voor iedereen.

De introductiemeeting en samenkomsten van DoorBrekers Drechtsteden gaan plaats vinden in het Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam. Meer informatie over DoorBrekers Drechtsteden is te vinden op DoorBrekers.nl/Drechtsteden.

Reageer als eerste
Meer berichten