Logo dekombinatie.nl


Het recreatief toestel turnen staat ook weer op het programma.
Het recreatief toestel turnen staat ook weer op het programma.

O&O start met open huis in september

De Zwijndrechtse Turnvereniging O&O gaat het nieuwe seizoen van start met een 'open huis' gedurende de gehele maand september. Met uitzondering van de selectie-uren zijn alle overige lessen vrij toegankelijk en kan er gratis en zonder verdere verplichtingen aan deze lessen worden deelgenomen.

Zwijndrecht - Veel aandacht in het rooster aan het bewegen voor volwassenen. Zo'n tien verschillende (merendeel dansante) bewegingsvormen zijn in het rooster voor dames opgenomen. Onder deskundige leiding kunnen de dames in actie komen met bodygym, powersteps, jazzdance, classic jazz, conditietraining, 55+ aerobics, bodyfit en recreatief toestel turnen. De dames die meerdere keren in de week willen sporten kunnen ook dit seizoen weer gebruik maken van de zogenaamde 'flexcard'. Met deze card kunnen zij tegen een gering bedrag gebruik maken van ieder ander willekeurig lesuur.

Ook het Samen actief sporten voor de 55+ dames/heren is weer opgenomen in het programma.

Ook de jeugd komt weer voldoende aan zijn trekken. Voor de jeugdgroepen is het lesrooster zelfs verder uitgebreid voor het doorvoeren van een nieuwe leeftijdsindeling, waardoor de lessen beter aan zullen sluiten op de motorische vaardigheden van de sporter en daardoor meer geleerd kan worden.

Naast het traditionele turnen voor jongens en meisjes is er ruimte gemaakt voor acrogym, freerunning, springen, ouder/kindgym, kleutergym, kinderdans, streetjazz en ritmische gym.
Nadere informatie is verkrijgbaar bij Nel Kortman,
tel. 078-6194230,
info@o-en-o-zwijndrecht.nl
www.o-en-o-zwijndrecht.nl

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox