Logo dekombinatie.nl


Open huis bij salon Jan Bakelaar en schoonheidssalon Aesthetical

De laatste maanden werd keihard gewerkt om het bedrijfspand aan de Kort Ambachtlaan 9 compleet te verbouwen. Op zaterdag 2 september vieren Coby Brussaard en Jan Bakelaar samen met genodigden en belangstellenden de opening van hun nieuwe salon.

ZWIJNDRECHT – Ook al zijn de ondernemers inmiddels al jarenlang actief in Hendrik-Ido-Ambacht, de terugkeer naar Zwijndrecht voelt voor hen heel vertrouwd. "Voorheen waren Salon Jan Bakelaar en Aesthetical gevestigd aan de Burgemeester de Bruïnelaan. We hebben nog steeds een bekende naam in Zwijndrecht, veel van onze klanten wonen er", vertelt Coby Brussaard.

Alles onder één dak

De eigenaresse van schoonheidssalon Aesthetical deelt de werkruimte met haar collega Jan Bakelaar, een gedreven professional met veel ervaring in het kappersvak. Coby: "Jan en ik werken al jaren nauw samen en onze diensten vullen elkaar goed aan. Bij ons vinden klanten, zowel dames als heren, alles op het gebied van hair & beauty onder één dak. Van knippen, kleuren en stylen tot een complete gezichtsbehandeling, visagie of ontspannende massage. Verder zijn wij gespecialiseerd in ontharen en permanente make-up en werken we samen met een arts die specialist is op het gebied van antirimpelbehandelingen."

Moderne uitstraling

De nieuwe salon krijgt een frisse, moderne uitstraling. Voor het interieur zijn natuurlijke materialen als hout en steen gekozen, in combinatie met de stoere industriële elementen zorgt dit voor een relaxte sfeer. "Klanten kunnen hier voor de behandeling of tussendoor ontspannen aan de leestafel met een lekkere kop koffie. Voor ons is het belangrijk om iedere klant persoonlijke aandacht en goed advies te kunnen geven. Een sfeervolle en professionele omgeving draagt daar zeker aan bij", zegt Jan.

Frisse start

"Het is trouwens ook gezellig om in een winkelcentrum te zitten, je loopt hier gemakkelijk naar binnen en er is volop gratis parkeerruimte voor de deur. We hebben er veel zin in om hier aan de slag te gaan, het voelt als een frisse start!"

Op zaterdag 2 september van 14.00 uur tot 17.00 uur bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen tijdens het open huis. De salon is gevestigd aan de Kort Ambachtlaan 9 in Zwijndrecht. Vanaf deze datum is er een nieuw telefoonnummer: 078-6451463.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox