Logo dekombinatie.nl


Komend weekend vindt de jaarlijkse kerstmarkt weer plaats bij scouting Panoord.
Komend weekend vindt de jaarlijkse kerstmarkt weer plaats bij scouting Panoord.

Kerstmarkt bij scouting Panoord

Wat ooit begonnen was als een speciale opkomst voor Kerst is in de loop der jaren steeds verder uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement; de Kerstmarkt bij Scouting Panoord.

Zwijndrecht - Naast de vele leuke activiteiten voor de jeugd wordt er ook ieder jaar een Kerstloterij georganiseerd met mooie prijzen. Daarnaast gaat dit jaar Scouting Panoord tijdens de Kerstmarkt ook eten inzamelen voor de voedselbankactie van ATOS RTV.

Traditiegetrouw worden er vooral veel activiteiten voor de jeugd georganiseerd. Ieder jaar bouwen vrijwilligers weer een nieuw en spannend klimobject van pionierhout en -touw, waar onder deskundige begeleiding in kan worden geklommen en geklauterd. Ook is er de gelegenheid om volop te knutselen. De kinderen kunnen voor de Kerst allerlei verschillende leuke knutselwerkjes maken. En zij kunnen aan verschillende spellen meedoen.

Scouting Panoord steunt tijdens de Kerstmarkt de voedselbank actie van ATOS RTV. Zij roepen dan ook alle bezoekers op om zo veel mogelijk voedsel mee te nemen voor deze actie. Vooral voedsel met een langere houdbaarheid is van harte welkom. Dit wordt dan aangeboden tijdens de ATOS Winter3Daagse die van 22 t/m 24 december plaatsvindt vanuit het winkelcentrum Walburg.

De kerstmarkt vindt plaats op zaterdag 16 december tussen 15.00 uur en 18.30 uur. De toegangsprijs is 2 euro.

Meer berichten
Shopbox