Logo dekombinatie.nl


Het laatste koffieconcert met medewerking van het Laurens Kamerkoor.
Het laatste koffieconcert met medewerking van het Laurens Kamerkoor.

Laatste koffieconcert in Lindtse kerk

Op zondag 17 december vindt in de Lindtse Kerk aan de Develweg 28 in Zwijndrecht het laatste koffieconcert van dit jaar plaats. Medewerking wordt verleend door het Laurens Kamerkoor uit Zwijndrecht.

Zwijndrecht - Het koor staat onder leiding van Gabor van Os en Pieter van Breugel. Het koor bestaat uit 32 zeer ambitieuze en goed geschoolde zangers en heeft in de afgelopen jaren gebouwd aan een breed repertoire, variërend van klassieke tot lichte muziek, zowel religieus als niet-religieus. Dit zorgt ervoor dat er tijdens concerten voor ieder wat wils ten gehore wordt gebracht.

Kerst

De keuze van het programma is afgestemd op de kerst. Het koor is opgericht door enthousiaste zangers die plezier in en kwaliteit van het zingen wilden verenigen. Dit uitgangspunt staat nog steeds hoog in het vaandel. De koorleden zijn zeer gemotiveerd om een zo hoog mogelijk niveau te bereiken en velen van hen volgen zanglessen. Koffieconcerten worden 4 keer per jaar gehouden in het kader van Kerk in de wijk en de toegang is gratis. Na afloop wordt een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten. Het concert zal om 11.45 uur aanvangen en u bent van harte uitgenodigd.

Meer berichten
Shopbox