Tijdens de boekpresentatie neemt wethouder Jolanda de Witte het exemplaar in ontvangst uit handen van Monique van der Linden.
Tijdens de boekpresentatie neemt wethouder Jolanda de Witte het exemplaar in ontvangst uit handen van Monique van der Linden.

Zwijndrechtse geeft vierde boek uit

Vorige week woensdag is het vierde boek van Monique van der Linden verschenen. Het boek heeft de titel Internetliefdes.

Zwijndrecht - Door middel van dit boek hoopt de Zwijndrechtse schrijfster ruchtbaarheid te geven aan eenzaamheid en de gevaren die schuilen in het gebruik van internet. "Dit boek gaat over liefde, wanhoop, verdriet, eenzaamheid, seks, list, bedrog en bankzaken", zo zegt zij.

Ervaringen

"Door mijn verhaal nodig ik de lezer uit om via de wereld van internet te laten zien welke gevaren er zijn als je denkt verliefd te zijn op een persoon die lief is, die je soms opbelt, die je soms ziet via de webcam." Van der Linden heeft dit verhaal geschreven naar aanleiding van haar eigen ervaringen en naar dat van andere. "Ik heb vele mannen en vrouwen gesproken die net als ik met de juiste intentie op internet zaten maar die ook de andere kant van de medaille helaas hebben ervaren."

Eenzaamheid

Van der Linden draagt het boek op aan alle mensen die vaak in eenzaamheid leven. "Als je mijn eenzaamheid niet begrijpt, oordeel dan niet. Als je eenzaam bent, sterft diep van binnen je ziel", zo zegt zij.

Lezingen

Monique van der Linden is bereidt om over Internetliefdes en de gevaren op internet lezingen te geven voor leerlingen maar ook voor ouderen. "Want hoeveel eenzame ouderen zijn er niet onder ons die blij zijn hun geliefde te hebben gevonden via het web en uiteindelijk bedrogen achter blijven. Vaak heeft men dat veel geld gekost of hebben ze dingen gedaan die ze beter nooit hadden kunnen doen."

Internetliefdes boek wordt uitgegeven door KVGMB. Monique van der Linden is eveneens eigenaar van deze uitgeverij.

www.kvgmb.com

Meer berichten
Shopbox