Richard en Mariëlle kijken enorm uit naar deze nieuwe uitdaging.
Richard en Mariëlle kijken enorm uit naar deze nieuwe uitdaging.

Zwijndrechts gezin vertrekt en begint vakantiepark in Frankrijk

Het verhaal van Richard en Marriëlle Groenweg uit Zwijndrecht lijkt op een aflevering van het tv-programma 'Ik vertrek'. Ze gooien het roer in hun leven helemaal om, ze stoppen als franchisenemer bij Verhage. Ze stappen in een nieuw avontuur en hebben een familie vakantiepark overgenomen in Frankrijk.

Zwijndrecht - Richard en Marriëlle zijn twee bekende gezichten in Zwijndrechtse. Jaren lang hebben zij als franchisenemers de zaken van Verhage gerund in Zwijndrecht. Ook zijn zij vaak betrokken bij de organisatie van allerlei kinderfeesten in het dorp.
"Het was op", vertelt Richard als hem gevraagd wordt waarom hij gaat stoppen met Verhage. "We waren toe aan een nieuwe uitdaging. Stoppen met iets wat je al heel je leven doet is moeilijk, maar alles van het boek is geschreven, iedere bladzijde is gelezen en het is tijd voor nieuwe energie in de Verhage zaken. Wij hebben echt alles eruit gehaald wat erin zat."
Nadat Richard jaren geleden Marriëlle al vertelde van zijn droom is deze op een lager pitje gekomen door de drukte in de zaken en de komst van drie kinderen. Ongeveer drie jaar geleden vertelde Marriëlle dat ze het idee naar Frankrijk te verhuizen wel zag zitten. De liefde voor het land bloeide weer op en na veel gesprekken met camping eigenaren in Frankrijk, besloten Richard en Marriëlle de sprong te gaan wagen.
Le balcon des raspes: een vakantieparkje, met 16 chalets en 12 campingplaatsen en verwarmd zwembad, van een Belgisch gezin kwam op hun pad. Op 20 december kregen ze de sleutel. Mariëlle: "Richard zijn ouders zijn op dit moment hard bezig met het woonhuis, de receptie en de horeca met terras. Wij gaan proberen om erheen te gaan verhuizen in de voorjaarsvakantie. Er moet nog wel aardig wat geregeld worden, maar onze handen jeuken."
De drie kids van het stel staan te trappelen om naar Frankrijk te verhuizen. "Nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken en misschien komen mijn oude vriendinnen en vriendinnetjes wel langs als we straks in Frankrijk wonen", vertelt de 8-jarige Jade. Richard: "Dit wordt echt een project van ons als gezin."

 

Meer berichten
Shopbox