Teleurstelling bij Stefan Lezer (links) en Mike Sloof (rechts)na weer een tegendoelpunt. (FOTO: website Kloetinge, Ron Quinten)
Teleurstelling bij Stefan Lezer (links) en Mike Sloof (rechts)na weer een tegendoelpunt. (FOTO: website Kloetinge, Ron Quinten)

Kloetinge fel en effectief tegen Heerjansdam

Heerjansdam liep uit tegen Kloetinge tegen een grote nederlaag op, omdat de thuisclub stormachtig begon, uiterst effectief was en heel snel op voorsprong kwam: 5-1 werd het uiteindelijk in Goes.

Heerjansdam - In de 3e minuut al scoorde Tom de Bonte 1-0 en ruim tien minuten later scoorde de fysiek sterke en lastig te bespelen spits weer: 2-0 en dat zou niet zijn laatste doelpunt zijn van de wedstrijd.

Grip

Na de 2-0 kreeg Heerjansdam wat meer grip op de wedstrijd en scoorde Ronald Ouwens snel de aansluitingstreffer: 2-1. Dat gaf de Dammers duidelijk vertrouwen en tien minuten voor de rust had Boy Stoops een penalty moeten krijgen, maar die werd niet gegeven. Even later zag Louis Salacroup zijn (kansrijke) schot geblokt worden.

Penalty

Hoopvol begon Heerjansdam dan ook aan de tweede helft, maar een discutabele penalty voor Kloetinge gooide roet in het eten. Remco van Tiggele schoot raak en dus stond er 3-1 op het scorebord. Vrij snel daarna gevolgd door de 4-1 van de Bonte, uit een 'omschakelmoment'. Daarna onderscheidde keeper Mitchell Braafhart zich op een knappe manier door Gert Jan Plaizier, Jelmer Nugteren en Paul Scheurwater schitterend van een doelpunt te houden. Net voor die laatste kans had de Bonte 5-1 gescoord en de spits beleefde 'de dag van zijn leven'.

Scheidsrechter Willems trok geel voor Stoops, Salacroup en Scheurwater (Heerjansdam).

Scoreverloop

1-0 (3) de Bonte, 2-0 (15) de Bonte, 2-1 (18) Ouwens, 3-1 (55) van Tiggele, 4-1 (62) de Bonte, 5-1 (87) de Bonte.

Zaterdag 10 februari speelt Heerjansdam thuis tegen Oranje Wit, aanvang 14.30 u.

Meer berichten
Shopbox