Minipupillen VVGZ in ijskoude finale Jumbo Champions League

Dinsdagavond 6 februari was de temperatuur tot onder het vriespunt gezakt op de velden van VVGZ bij het Noordpark. Maar ondanks de kou stonden de minipupillen te trappelen om voor de tweede keer een finale te mogen spelen in de Jumbo Champions League. De interne competitie voor de jongste voetballertjes bij VVGZ.

Zwijndrecht - Gehuld in shirts van Inter Milaan, Feyenoord Rotterdam, Schalke '04, Bayern München, Real Madrid en Borussia Dortmund gingen de spelers vliegend van start in de kou. En na een spannende strijd waren het uiteindelijk de spelers van Inter Milaan die er met de winst vandoor gingen. En na de wedstrijd pakten de spelers van Inter Milaan dan ook hun eigen 'moment of fame' in de kantine tijdens de uitreiking van de wisselbeker. Maar ook alle andere minipupillen werden in het zonnetje gezet met een oorkonde.

Als echte Europese Dream Teams

Deze interne competitie kon bij VVGZ worden opgezet, omdat er ieder jaar zo'n 35 jongens en meiden bij de minipupillen spelen. "Maar door hoofdsponsor Jumbo is de Champions League nog mooier aangekleed", aldus coördinator en trainer Jeroen Bezemer. "Zij hebben er voor gezorgd dat de minipupillen dit jaar kunnen voetballen in shirts van echte Europese Dream Teams. Super leuk voor deze jongens en meiden die voor het eerst met voetballen bij een vereniging in aanraking komen."

Deze lijn doorzetten voor VVGZ-jeugd

"Door het grote succes in dit eerste jaar, zullen we deze lijn voor de minipupillen zeker gaan doorzetten voor de komende jaren", aldus Jeroen Bezemer. "Maar de focus ligt nu eerst nog op de aankomende rondes tot de zomerstop. En daarbij zijn nieuwe jongens en meiden tot 7 jaar nog steeds van harte welkom!" De minipupillen trainen op dinsdagavond van 18.00 – 19.00 uur en spelen de wedstrijden op zaterdagochtend. Kijk voor meer informatie op www.vvgz.nl of stuur een mail naar mini-pupillen@vvgz.nl.

Meer berichten
Shopbox