De winnaars van de prijsvraag namen de prijzen in ontvangst.
De winnaars van de prijsvraag namen de prijzen in ontvangst. (Foto: Sandra Vlielander)

Prijsuitreiking op het Loket

Zwijndrecht - Het LOKET heeft onder leerlingen van groep 8 van de basisscholen een prijsvraag uitgezet. Zij konden tijdens het Open Huis van 17 januari van dit jaar een leuke slogan inleveren op de vraag: LOKET is de school voor mij, omdat... Uit de inzendingen kwamen twee winnaars naar voren.

Gadgets

De winnaars met hun ouders ontvangen op het LOKET. Daar zijn ze flink in het zonnetje gezet en werden de prijzen overhandigd: wat leuke LOKET-gadgets en een cadeaubon om alvast wat schoolspulletjes te kunnen kopen.

De winnares Joy Maqueling van OBS de Bron maakte de volgende slagzin: "LOKET is de school voor mij, omdat ik daar kan en mag zijn wie ik ben!"

En de winnaar Dennis van Pelt van De Twee Wieken maakte de volgende slagzin: "Samen op weg naar mijn toekomst!"

Beiden nogmaals gefeliciteerd met jullie prijs. Zo te zien voelen jullie je nu al thuis op LOKET, dus tot volgend schooljaar!

Beroepsgericht

In Loket Zwijndrechtse Waard kun je terecht voor alle vormen van beroepsgericht onderwijs, zowel praktijkonderwijs maar ook de combinatie van praktijk en theorie in het VMBO en het MBO. In het moderne gebouw wordt gewerkt met de nieuwste technieken in samenwerking met het bedrijfsleven.

Meer berichten
Shopbox