Albert Abee van de buurtbus, Linda en Remco Klootwijk van de SPAR Heerjansdam.
Albert Abee van de buurtbus, Linda en Remco Klootwijk van de SPAR Heerjansdam.

Bloemen voor de SPAR van de Buurtbus

Albert Abee, bestuurslid van buurtbus lijn 717 overhandigde donderdag 22 februari 2018 bloemen aan Remco en Linda Klootwijk, eigenaren van supermarkt SPAR Heerjansdam, om hen te bedanken voor de jarenlange verkoop van rittenkaarten voor de buurtbus. Sinds 1 februari 2018 is dat niet mogelijk.

Regio - Er zijn andere rittenkaarten (1, 4 en 10 ritten) voor in de plaats gekomen die de reiziger alleen in de buurtbus met een pin betaling kan kopen. Sinds 1 februari 2018 is het niet meer mogelijk om met contant geld een rittenkaart te kopen. Arriva heeft dat besloten omdat er de afgelopen jaren meerdere gewapende roofovervallen op buschauffeurs hebben plaats gevonden. Speciale buurtbus kaartjes voor een enkele rit van € 1,80 zijn te koop bij de Primera winkels in Barendrecht, Zwijndrecht e.o. en de Arriva Store in Dordrecht. De reeds gekochte rittenkaarten blijven geldig.

De buurtbus rijdt volgens een vaste dienstregeling van Arriva tussen Heerjansdam, Zwijndrecht en Barendrecht. In Zwijndrecht komt de buurtbus langs Winkelcentrum Oudeland, het Albert Schweitzerziekenhuis, winkelcentum Walburg, de Ringdijk (halte Waterbus) en het NS station. In Barendrecht rijdt de buurtbus langs het NS station en winkelcentrum Middenbaan.

www.buurtbusheerjansdam.nl

Meer berichten
Shopbox