Bij een nieuw modern systeem horen ook nieuwe ballen.
Bij een nieuw modern systeem horen ook nieuwe ballen.

Bowlen nieuwe stijl in Zwijndrecht

Bowlen is nu nog leuker geworden bij Palm Party House. De twaalf bowlingbanen zijn voorzien van de nieuwste technische snufjes uit Amerika.

door Auwien Boelkens

Zwijndrecht - "We zijn er super trots op dat we als eerste uitgaanscentrum in onze regio het Qubica AMF systeem hebben geïnstalleerd", vertelt eigenaar Andre de Jong. "Iedere baan heeft een eenvoudig bedieningspaneel vergelijkbaar met een tablet. De namen kunnen gemakkelijk ingevoerd worden en per kind (tot 13 jaar) kunnen bij de receptie bumpers geactiveerd worden". Het systeem heeft eindeloos veel mogelijkheden. Voor kinderen zitten er leuke spelletjes in. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een spelletje waarbij je voor een pop kleertjes kunt verzamelen. Het aantal omgegooide pionnen bepaalt wat voor kledingstuk je krijgt. Ook kan men bij bepaalde games met de console foto's maken die gedurende het spel steeds te zien zijn in grappige animatiefilmpjes. "Het systeem kan per persoon ook een verbinding maken met Facebook waardoor iedereen tot 60 dagen later zijn/haar scores en eventuele andere uitslagen kan terugzien. Wedstrijdspelers kunnen aangegeven welke kegels ze willen laten staan. Zo kunnen ze bijvoorbeeld tien keer achterelkaar een split oefenen." Het is ook mogelijk om bij bepaalde spellen maar één worp per keer te gooien, zodat je minder lang op je beurt hoeft te wachten. "Het systeem is sowieso veel sneller dan het vorige. De ballen komen sneller terug en storingen zijn op één hand te tellen." Bij een nieuw modern systeem horen ook nieuwe ballen. "We hebben fel gekleurde ballen aangeschaft met duidelijke cijfers erop die het gewicht in ponden aangeven."

Kinderfeestje

"Een kinderfeestje van twee uur komt op € 9,95 per kind; één uur bowlen en aansluitend zijn er frietjes met een snack. Dit is een ideetje van één van onze gasten en daar spelen we graag op in." Kleine Timo komt met rode wangen van de bowlingbaan af. Timo: "Het was hartstikke leuk. Ik heb gewonnen en er waren leuk filmpjes te zien.'

Discobowlen

Bowlen en een hapje eten blijft een ideale combinatie, ook bij Palm Party House. Zo kunnen volwassenen bijvoorbeeld vanaf €19.95 een uur bowlen en onbeperkte gourmetten. Op zaterdagavond is er nog altijd live muziek en op woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag discobowlen. Kijk voor meer informatie op www.palmpartyhouse.nl of bel met 078-6192388.

Meer berichten
Shopbox