Vorig jaar september besloot Ugur Tunc het restaurant Netanya over te nemen.
Vorig jaar september besloot Ugur Tunc het restaurant Netanya over te nemen.

Lekkere gerechten bij restaurant Netanya

Bij restaurant Netanya op het Willem Ruysplein in Zwijndrecht zit restaurant Netanya, waar de lekkerste gerechten te vinden zijn. Van shoarma tot en met pizza's – eigenaar Ugur Tunc en zijn medewerkers bieden het allemaal aan.

Door Eline Lohman

ZWIJNDRECHT – Netanya zit al 35 jaar in Zwijndrecht, maar het restaurant is een tijdje dicht geweest, vertelt Ugur Tunc. "September vorig jaar heb ik het bedrijf overgenomen. In mijn jongere jaren heb ik bij dit restaurant gewerkt en heb toen ervaren dat het altijd een heel gezellige zaak geweest is. Door omstandigheden ging het bergafwaarts met het restaurant, maar ik dacht: er is altijd wat van te maken, dus besloot ik Netanya over te nemen."

Ouderwets gezellig

Daarmee mag Ugur zich nu eigenaar noemen van het Zwijndrechtse restaurant en daar is hij maar wat blij mee. "Het is hier weer ouderwets gezellig – mensen kunnen weer naar hartenlust komen eten bij ons! We hebben van alles op de kaart staan van onze grillroom/pizzeria, zoals natuurlijk pizza's, shoarma, kebab, kipgerechten, saté, biefstuk en pasta's." Meer informatie over restaurant Netanya is te vinden op de website www.netanyazwijndrecht.nl. Daar is ook de uitgebreide menukaart van het restaurant op in te zien. Eten bestellen kan via het telefoonnummer 078-6196239.

Meer berichten
Shopbox