Hulp nodig bij belastingaangifte?

Vóór 1 mei moet het belastingformulier online worden ingevuld. Daarom kun je vanaf 1 maart voor jouw belastingaangifte gratis gebruik maken van de computer- en printfaciliteiten in Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht en Bibliotheek Zwijndrecht.

Regio - Direct aan de slag? Meld het aan de balie in de betreffende bibliotheek. Hulp bij aangifte en computerfaciliteiten is voor iedereen beschikbaar, ook als je geen lid bent.

Zelf aangifte doen

Wie zelf belastingaangifte wil doen, kan gebruik maken van de gratis computer met veilige internetverbinding in de bibliotheek in Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht. Het printen van Belastingdienst documenten is voor iedereen gratis. Wil je belastingaangifte doen? Meld het aan de balie in de bibliotheek, zodat de belastingmodule op de computer wordt klaargezet. Voor algemene, praktische vragen staan de bibliotheekmedewerkers voor je klaar.

Digitaal vaardiger worden

De Bibliotheek AanZet biedt je graag ondersteuning om digitaal vaardiger te worden. In de cursussen ga je samen met anderen aan de slag op de computer en het internet. Er wordt samengewerkt met professionele partners, je wordt dus altijd deskundig begeleid. Het aanbod om digitale vaardigheden te verbeteren is wisselend en wordt op steeds meer vestigingen uitgebreid. Bekijk daarom in jouw lokale vestiging het actuele aanbod. Mis je een cursus op jouw vestiging? Laat het de bibliotheekmedewerkers weten. Mogelijk wordt daar dan binnenkort ook een cursus georganiseerd.

Voor iedereen

Steeds meer informatie wordt digitaal aangeboden. Bij de Bibliotheek AanZet leer je hoe je hiermee om kunt gaan. Je leert werken met computers, tablets, e-readers, smartphones, het internet en digitale informatie. Voor veel mensen is het namelijk niet vanzelfsprekend om online zaken te regelen zoals e-mailen, een afspraak maken, winkelen of internetbankieren.

Sinds 1 maart kun je bij de bibliotheek in Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht terecht voor hulp bij belastingaangifte. Hier zitten geen kosten aan verbonden. Bekijk het volledige aanbod op www.debibliotheekaanzet.nl.

Meer berichten
Shopbox