Pelikaan boekt regelmatige overwinning

Zwijndrecht - Na een gedwongen voetballoze periode van drie weken voor Pelikaan trad de ploeg aan in de uitwedstrijd tegen Hardinxveld. In de eerste helft kon Hardinxveld nog een beetje meekomen maar Pelikaan verdiende een voorsprong want kansen waren er genoeg. De 0-1 viel na 56 minuten. Een iets van richting veranderd hard schot van Jermain Bebrout spatte op de lat uiteen en Anouar Saïd was er als de kippen bij om de bal in het doel te koppen. De bevrijdende 0-2 viel pas 10 minuten voor tijd. Een vrije trap van Sharog Susani werd verkeerd beoordeeld door de keeper van Hardinxveld en het was 0-2. Eén minuut later viel de definitieve beslissing toen door een prima aanval en dito combinaties de bal voor de voeten werd gespeeld door de inlopende Jeffrey Nossent die geen moeite had om de 0-3 te maken.

Een verdiende en terechte overwinning van Pelikaan dat uitzicht blijft houden op het veroveren van de tweede periodetitel die echter pas in mei wordt beslist door de vele afgelastingen van de laatste weken.

De volgende 14 spelers kwamen in actie: Jeroen de Veij, Achraf Bouchrit, Jesse de Raad, Bart van Muijen (46, Jeffrey Nossent), Adilson Dias de Barros, Erwin van Dis, Sharog Susani (82, Valeri Silva), Rowdy Nossent (85, Jesper Nossent), Anouar Saïd, Jordy van Buren en Jermain Bebrout.

Meer berichten
Shopbox