Ondertekening partnercontract tussen CJBD en Rabobank. (FOTO: Anke Bot Fotografie)
Ondertekening partnercontract tussen CJBD en Rabobank. (FOTO: Anke Bot Fotografie)

CJBD tekent contract met Rabobank

Tijdens de laatste bijeenkomst van ondernemersvereniging CJBD (Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden) ondertekende voorzitter Harry Eskes namens de club een contract met Rabobank Drechtsteden én Rabobank Merwestroom.

Regio - Hiermee werd enerzijds de partnerschapsovereenkomst tussen CJBD en Rabobank Drechtsteden verlengd als anderzijds naar de regio van Rabobank Merwestroom uitgebreid.

De goede contacten tussen CJBD met zowel partner Rabobank Drechtsteden (kantoor in Dordrecht) als Rabobank Merwestroom (kantoor in Sliedrecht), leidden tot een nieuw contract. Met ingang van 2018 sluit ook Rabobank Merwestroom aan in het bestaande partnerschap. "Hiermee komen wij als netwerkclub voor jonge en startende bedrijven nu ook in Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam veel nadrukkelijker in de picture", aldus CJBD-voorzitter Harry Eskes. "Met de accountmanagers in de Dordtse vestiging hebben wij al goede contacten en schakelen we regelmatig. Dat gaat nu ook met de mensen in de vestiging in Sliedrecht gebeuren. Een mooie uitbreiding!"

Namens de beide Rabobanken ondertekenden Danielle van Ginkel (Manager Bedrijven MKB Rabobank Drechtsteden) en Wilco van Beek (Manager Bedrijven MKB Rabobank Merwestroom) de overeenkomst.

Meer berichten