Passion4Kids groot succes

Geweldig, prachtig, ontroerend, uniek, mooi, indrukwekkend, grote klasse. Zomaar een greep uit de enthousiaste reacties van de ruim 400 bezoekers, jong en oud, die kou en regen trotseerden om de vierde editie van Passion4Kids mee te beleven. Welke werd opgevoerd door de kinderen van groep 5 tot en met 8 van christelijk kindcentrum De Notenbalk en kinderen van het koor van christelijk kindcentrum Het Akkoord

De avond begon met een tocht met een verlicht kruis vanaf Het Spektakel, door de Bethelkerk waar de organist zorgde voor een muzikaal onthaal, naar het Raadhuisplein. Daar heette Ad Vos, bestuurder van PIT kinderopvang & onderwijs, alle bezoekers van harte welkom bij het feest van hoop, want dat is wat Pasen is. Vervolgens gaf hij het woord aan burgemeester Schrijer die net als vorig jaar de rol van verteller op geweldige wijze vertolkte. De kinderen zongen zowel solo als in het koor de sterren van de hemel en hun zang werd afgewisseld met filmbeelden. Zo werd het verhaal over het lijden, sterven en de opstanding van Jezus op een bijzondere wijze verteld, een verhaal van opoffering, vergeving, liefde, verbondenheid en vooral hoop.

"Dit alles was niet mogelijk geweest zonder de hulp van veel ouders, vrijwilligers en PIT-collega's en de inzet van de gemeente, de kerken en alle sponsoren. Die wil ik hiervoor heel hartelijk bedanken. Verder ben ik ongelofelijk trots op de kinderen van De Notenbalk en Het Akkoord. Prachtig om te zien hoeveel talent ze in huis hebben en hoe ze met elkaar een topprestatie hebben neergezet," aldus Ronald van der Veen, teamleider van De Notenbalk. Volgend jaar vindt op woensdag 17 april Passion4Kids 2019 plaats.

Meer berichten