Een illustratie van één van de vernieuwde ingangen.
Een illustratie van één van de vernieuwde ingangen.

Bouwwerkzaamheden Walburg in volle gang

De start van de revitalisering van winkelcentrum Walburg in Zwijndrecht is inmiddels een feit. Er wordt op dit moment hard gewerkt op het binnenplein bij de HEMA en de entreepartij bij het Chinese restaurant De Mandarijn. Naar verwachting zijn de bouwwerkzaamheden voor het einde van dit jaar afgerond.

Zwijndrecht - Gedurende het jaar worden onder andere vier entreepartijen vernieuwd en het HEMA plein wordt verbouwd. Alle vier de ingangen krijgen een moderne look doordat plafonds de hoogte in gaan en er op deze manier een hoge ingang met heel veel glas wordt gecreëerd. Verder zullen alle kolommen tussen de winkels in de passages en op de pleinen worden gestuct en de spiegelbalken bovenin de overkapping van de passages zullen worden verwijderd.
In februari is een start gemaakt met de verbouwing van het plein

Op dit moment wordt gewerkt aan een nieuw plafond voor het hele plein, waardoor de staalconstructie bovenin de koepel straks niet meer zichtbaar is. Met dit nieuwe plafond, mooi gestucte wanden en door het uitgekiende lichtplan, krijgt het plein een strakke en moderne uitstraling.
Winkelcentrum Walburg stelt alles in het werk om de overlast tot een minimum te beperken, zodat de klanten het winkelcentrum gewoon kunnen blijven bezoeken tijdens de verbouwing.

Meer berichten