Foto:

Pelikaan delft het onderspit tegen Roda Boys Bommelerwaard

Vanaf minuut 1 liep Pelikaan achter de feiten aan door een hele vroege tegentreffer na 40 seconden. Pas toen Roda Boys na 20 minuten op 2-0 kwam, werd Pelikaan wat sterker wat na een klein half uur resulteerde in een schitterende pegel van Jermain Bebrout die achter de verbouwereerde keeper in de kruising landde, 2-1. Vlak voor rust werd Roda Boys weer sterker en kreeg het drie kansen op rij maar de prima keepende Jeroen de Veij redde in alle gevallen.

De tweede helft werd de druk van Roda Boys steeds groter en ook de kansen werden talrijker maar steeds was daar weer Jeroen de Veij die de schade beperkt hield. Halverwege deze helft werden de problemen nog groter toen Rowdy Nossent met zijn tweede gele kaart moest vertrekken. Uiteindelijk werd het pleit beslecht toen Roda Boys na een goede aanval de 3-1 maakte. De uitslag had nog hoger uit kunnen vallen maar de voorwaartsen van Roda Boys misten de juiste precisie.

Pelikaan miste wel drie aanvallend ingestelde spelers en dat was wel te merken want de Peli's waren aanvallend onmachtig. Volgende week keert Nick de Veij weer terug van zijn vakantie en dat kan misschien helpen om de huidige koploper Woudrichem beentje te lichten.

Meer berichten