Foto:

De Kerstmarkt van scouting Panoord

Zaterdag 15 december vanaf 15.00 uur is er weer kerstmarkt van Scouting Panoord. Er weer van alles te beleven voor jong en oud en daarnaast wordt er ook een Kerstloterij georganiseerd met vele mooie prijzen.

Zwijndrecht - Centraal staan de vele activiteiten die voor de jeugd worden georganiseerd. Voor de sportievelingen is er weer een mooi klimobject in elkaar gezet, en kan er ook geklommen worden op de klimwand. Uiteraard kan er aan leuke kerststukjes geknutseld worden en zijn verschillende spellen beschikbaar. Er is de gelegenheid om wat te eten en te drinken en men kan meedoen aan de Kerstloterij waar mooie prijzen gewonnen kunnen worden. Deze loterij is aan het einde van de kerstmarkt, waarvoor op de dag zelf ook nog loten gekocht kunnen worden. De opbrengsten van de Kerstmarkt en de loterij worden dit jaar ingezet voor ons gezamenlijk groepskamp in 2019.

En ook dit jaar ondersteund Scouting Panoord de voedselbankactie van ATOS RTV door tijdens de Kerstmarkt etenswaren in te zamelen. Vooral voedsel met een langere houdbaarheid is van harte welkom.

De toegangsprijs voor dit alles is slechts 2 euro. U vindt Scouting Panoord op sportpark Bakestein, het adres is Groot Karreveld 10 te Zwijndrecht.

Meer berichten