Goud voor Ilse Standaard bij Kersttoernooi in de categorie Jeugd-N2.
Goud voor Ilse Standaard bij Kersttoernooi in de categorie Jeugd-N2. (Foto: )

Behaalde successen bij Kersttoernooi

Bij het in Nijmegen georganiseerde Kersttoernooi voor individueel toestel turnen meisjes en dames is de afvaardiging van de Zwijndrechtse G.V. O&O bijzonder succesvol geweest. Zij wist beslag te leggen op achttien stuks eremetaal.

ZWIJNDRECHT - Het succesvolst was Ilse Standaard. In de categorie Jeugd-N2 wist zij op alle toestellen het goud voor zich op te eisen. Goud was er ook voor Melanie Stout (Eredivisie-jeugd) op brug, Morgan van Kriekingen (3de div.-jeugd) eveneens op brug en Serra Potters (3de div.-junior) op sprong.

Zilver en brons

In de 3de divisie wist Quinty Joner bij de jeugd het zilver te pakken op brug, Gwen Bakker brons op vloer en bij de junioren Anne Rosmulder het brons op brug. In de klasse Jeugd-N4 schreef Esmee Snijder drie medailles op haar naam. Zilver op sprong en vloer en brons op brug. Ramona van Lent deed dit met twee medailles in de categorie Jeugd-N3. Zilver op balk en brons op sprong. De senioren van de 3de divisie completeerden het geheel. Elianne Stehouwer veroverde het zilver op balk en het brons op vloer, Faye Bax het brons op sprong.

Meer berichten