De Zwijndrechtse Skiër Inge Meijer is derde geworden op de internationale FIS skiwedstrijd in Ricky Orlickych in Tsjechië. (FOTO: privé)
De Zwijndrechtse Skiër Inge Meijer is derde geworden op de internationale FIS skiwedstrijd in Ricky Orlickych in Tsjechië. (FOTO: privé) (Ernest Selleger Fotografie NH)

Skiër Inge Meijer 3e op de internationale FIS skiwedstrijd in Ricky Orlickych in Tsjechië

Skiër Inge 3e in Tsjechië

ZWIJNDRECHT - De 13-jarige Inge Meijer uit Zwijndrecht heeft afgelopen zaterdag een mooie derde plaats behaald op de internationale FIS skiwedstrijd in Ricky Orlickych in Tsjechië. Inge heeft afgelopen week 4 internationale wedstrijden geskied in Tsjechië en Slowakije. Ze kon zich daar meten met skiërs uit de Baltische staten, Tsjechië, Slowakije, Slovenië en Engeland, Australië en vele andere landen. Zaterdag resulteerde het in een super mooie 3e plaats. Dankzij haar NOC/NSF status en de goede medewerking van het Develsteincollege kan ze haar school en sport goed combineren. 13 februari gaat Inge weer naar Oostenrijk om zich voor te bereiden op de diverse wedstrijden en de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen skiën in het Oostenrijkse Alpendorf. Hierna zal ze zich gaan opmaken voor het jeugd WK in Italië waar ze namens Nederland mag uitkomen.

Meer berichten