Het Laurens Kamerkoor heeft ruimte voor twee nieuwe tenoren. Onder andere voor ondersteuning bij 8-stemmige werken of voor het verzorgen van een solopartij.
Het Laurens Kamerkoor heeft ruimte voor twee nieuwe tenoren. Onder andere voor ondersteuning bij 8-stemmige werken of voor het verzorgen van een solopartij. (Foto: )

Laurens Kamerkoor heeft plaats voor tenoren

Bent u tenor en lijkt het u leuk om te zingen in een veelzijdig kamerkoor dat regelmatig optreedt in de regio Drechtsteden en de Hoeksche Waard? Misschien is het Laurens Kamerkoor dan iets voor u.

ZWIJNDRECHT - Het koor zoekt twee nieuwe tenoren om zo tot een optimale bezetting van de stemgroepen te komen. Zeker wanneer het koor 8-stemmige werken zingt, is een grotere tenorpartij geen overbodige luxe. Toch is dat niet de enige reden dat het koor tenoren zoekt. Er is namelijk ook ruimte voor een tenor die met enige regelmaat een solopartij voor zijn rekening kan nemen, bijvoorbeeld in een Bachcantate.
Meer weten over het koor? Kijk dan op www.laurenskamerkoor.nl. Een keer een repetitie bijwonen kan op dinsdagavond van 19.45-22.00 uur in de Develhof in Zwijndrecht. Aanmelden kan via info@laurenskamerkoor.nl. Wie weet lukt het nog om mee te zingen tijdens de Vesper op woensdag 27 maart in Zuid-Beijerland of de Bachcantate op zondag 14 april in de Laurentiuskerk in Mijnsheerenland. Eerst een keer het koor horen zingen is ook mogelijk. Neem dan van een van deze gelegenheden gebruik om plaats te nemen in het publiek.

Meer berichten